LATEST PHOTO UPDATE

Tuesday, September 20, 2011

Kelas Gubahan Hantaran @ Tepak-Sireh.com
Waktu: 
Kelas akan bermula jam 10 pagi sehingga siap
Tarikh:
Kelas adalah berdasarkan permintaan, you can choose your own convenient date, weekdays or weekend. Sila pilih tarikh at least 2 weeks in advance. Boleh pilih mana-mana tarikh bertanda "Available for kelas  gubahan dan appointment" di dalam calendar di bahagian bawah blog ini
Lokasi: 
Delima Apartment, Jalan Arca U8/80, Taman Bukit Jelutong (Timur), Seksyen U8, Shah Alam
Material: 
Semua peralatan akan disediakan kecuali duit kertas baru untuk gubahan duit Mas Kahwin sahaja yang perlu anda bawa sendiri (kami boleh sediakan wang kertas sample untuk anda gunakan tetapi kualiti kertas adalah tidak sama seperti duit sebenar). Makan dan minum juga akan turut disediakan.


Anda yang berminat perlu membayar deposit 30% untuk booking date dan balance di bayar semasa kelas.
  1. KG01: Kelas Gubahan Basic For Personal Use only RM 200 (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan, 1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam)
  2. KG02: Kelas Gubahan For Personal Use only RM 300 (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin)
  3. KG03: Kelas Gubahan For Personal Use only + Basic Chocolate Module RM 400 (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin, kelas asas chocolate buatan tangan)
  4. KG04: Kelas Gubahan For Personal Use only + Personal Shopper Service RM 500 (2 hari) (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin, 5 hours of guided shopping with 40% discount on normal price item)
  5. KG05: Kelas Gubahan For Business Purpose RM 400 (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin)
  6. KG06: Kelas Gubahan For Business Purpose + Basic Chocolate Module RM 500 (2 hari) (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin, kelas asas chocolate buatan tangan)
  7. KG07: Kelas Gubahan For Business Purpose + Basic IT module RM 500 (2 hari) (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin, kelas asas IT)
  8. KG08: Kelas Gubahan For Business Purpose + Basic Chocolate Module + Basic IT Module RM 600 (2 hari) (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin, kelas asas chocolate buatan tangan, kelas asas IT)
  9. KG09: Kelas Gubahan For Business Purpose + Basic Chocolate Module + Basic IT Module + Personal Shopper Service RM 800 (3 hari) (1 Gubahan Sireh Junjung, 1 gubahan Lipatan,  1 gubahan menggunakan "pillow" polyfoam, 1 gubahan Hand Bouquet, 1 gubahan duit Mas Kahwin, kelas asas chocolate, kelas asas IT, 5 hours of guided shopping with 40% discount on normal price item)
  10. KG10: 20% discount untuk group booking (minimum 4 pax per group)
Fill in Application Form to enroll for the class  HERE 
FAQ
1. Apa beza diantara kelas gubahan for Personal Use only berbanding kelas gubahan For Business Purpose?
Untuk kelas gubahan for Personal Use only anda akan diajar secukupnya cara-cara untuk membuat gubahan tetapi anda tidak akan dibekalkan dengan beberapa tips di dalam menjalankan perniagaan, e.g. bagaimana mahu berada di dalam page pertama keputusan carian Google untuk meningkatkan prospect pelanggan, di mana hendak membeli bunga dan bahan-bahan gubahan pada harga borong, etc . Sekiranya anda memilih kelas for Business purpose anda juga akan diberikan percuma advertisement space di bahagian kanan blog Tepak-Sireh selama 3 bulan berturut-turut untuk anda mempromosikan perniagaan anda. Pihak kami juga akan membuat 1 free review of your work and it will be featured inside one of our blog post.

2. Apakah Personal Shopper Service dan bolehkah saya mengambil perkhidmatan ini sahaja tanpa memilih untuk menghadiri kelas gubahan?
Personal Shopper Service is a 5 hours of guided shopping experience di mana kami akan membimbing anda di dlm membuat keputusan untuk membeli barang-barang hiasan untuk membuat gubahan hantaran seperti bunga, dulang dsb (dan juga cenderahati sekiranya mahu). Anda boleh menggunakan kad wholesale kami untuk diskaun sehingga 40% semasa membeli barangan bersama kami. Sekiranya gubahan hantaran anda menggunakan artifical flower kami cadangkan anda mengambil Personal Shopper Service sebelum menghadiri kelas, dan jika gubahan hantaran anda menggunakan fresh flower kami cadangkan anda mengambil Personal Shopper Service selepas menghadiri kelas dan paling awal 3 hari sebelum majlis anda.
Sekiranya anda tidak mahu menghadiri kelas tetapi berminat untuk Personal Shopper Service sahaja juga boleh, bayaran perkhidmatan utk 5 hours of guided shopping hanya RM 250. Di samping mengelakkan pembaziran akibat membeli barang yang anda tidak perlukan, anda juga turut akan berjimat kerana akan menikmati diskaun sehingga 40% di atas pembelian dengan menggunakan kad wholesale kami.

3. Apa yang akan diajar di dalam basic IT module dan bolehkah saya mengambil kelas basic IT sahaja tanpa memilih untuk menghadiri kelas gubahan?
Anda akan diajar basic photo capture & editing, simple "trick" bagaimana untuk membolehkan blog atau website anda dapat berada sekurang-kurangnya dalam page pertama di dalam keputusan carian Google, cara membeli domain untuk blog anda, cara "memperkenalkan" blog anda kepada Google, Bing dan Yahoo dan beberapa tips lain. Sekiranya anda sudah mempunyai kemahiran membuat gubahan hantaran dan hanya mahu mengambil kelas asas IT sahaja juga boleh, bayaran kelas hanya RM 200.

4. Apa yang akan diajar di dalam basic chocolate module?
Anda akan diajar teknik asas pembuatan chocolate tangan jadi anda boleh membuat chocolate anda sendiri menggunakan hanya warna dan design yang anda suka sahaja selepas ini.

5. Bagaimana untuk layak mendapatkan harga group booking pada discount 20% untuk setiap peserta?
Anda perlu mengumpulkan minimum 4 orang rakan anda untuk menghadiri kelas pada tarikh dan hari yang sama  dan dengan itu anda dan juga rakan anda akan terus layak untuk menikmati penjimatan yuran kelas sehingga RM 160* seorang (*bergantung kepada jenis kelas yang di pilih)


Once you've learn the right and some cheating/smart technique you can complete your array of gubahan hantaran in a jiff o.O

Any Enquiry Send to Lily@tepak-sireh.com
or drop ur Comment inside Our Facebook.com/Tepak.Sireh FanPage
or simply drop your comment under this post with your email address included. Thank You!!!

0 COMMENT:

Related Posts with Thumbnails